Bedwantsen zijn lastige beestjes die veelal in hotels voorkomen en via de bagage mee naar huis kunnen migreren. Als er een vermoeden is dat er bedwantsen aanwezig zijn dan dient er eerst geïnspecteerd te worden. Voor monitoring kunnen er ook bedwantsvallen uitgezet te worden. Indien er daadwerkelijk bedwantsen aangetroffen zijn dan is een behandeling een vereiste.

HomeGard InsectoSec is een niet giftig product dat zowel in poedervorm als in spuitbus toegepast kan worden. Omdat HomeGard InsectoSec biocide vrij is kan het prima gebruikt worden in de slaapkamer, zoals bedbodems, boxsprings, matrasnaden, bedpoten, etc. Het laat een zichtbaar wit residu achter dat met de stofzuiger eenvoudig weer te verwijderen is nadat de bestrijdingsactie afgelopen is. Het is belangrijk dat als er bedwantsen geconstateerd zijn, eerst al het beddengoed (lakens, dekens, dekbedden, overtrekken en ander textiel) wordt gewassen. De temperatuur tijdens het wassen of drogen dient >60°C te zijn. Stofzuigen kan helpen om eieren, nimfen en volwassen dieren te verwijderen. Na het stofzuigen de stofzuigerzak goed afgesloten weggooien. De behandeling met InsectoSec Spray is het meest eenvoudig omdat dit middel eenvoudig is aan te brengen. Spuit op een afstand van ca. 25-30 cm alle te behandelen oppervlakken in. Let ook op de onderkant van matrassen, boxsprings, bedbodem, etc. De behandeling herhalen indien het residu niet meer zichtbaar is. Controle op het residu is belangrijk om dit minimaal 1x per week te doen. Omdat de gehele levenscyclus van ei tot insect 4-12 dagen duurt, is het belangrijk dat het residu minimaal 14 dagen aanwezig is om nog eventueel uitkomende insecten ook te doden.

homegard deltasect

Deltasect

Deltasect is een concentraat dat eenvoudig met water verdunt kan worden ter bestrijding van kruipende insecten binnenshuis, zoals huizen, appartementen, bioscopen, hotels, restaurants, bars, kantines, ziekenhuizen, industriële magazijnen etc. Het is een professioneel product dat geschikt is voor consumentengebruik. DELTASECT toepassen met behulp van een pomp of spuitapparaat. Alleen toepassen in kieren en naden. Het…
Meer lezen

Start typing and press Enter to search