Zilvervisjes of ook wel papiervisjes zijn kleine snelle en licht schuwe insecten. Ze verschuilen zich overdag meestal achter naden, plinten, kasten, e.d. Daarom hoeven voor dit insect geen grote oppervlakken behandeld te worden maar kan volstaan worden met een zogenaamde naden en kieren behandeling.

Belangrijk om te behandelen zijn plinten, achter en onder kasten en apparatuur en op plekken waar ze waargenomen worden. Laat het residu van de HomeGard InsectoSec zolang mogelijk zitten tot de zilvervisjes gedurende enkele weken niet meer gesignaleerd worden. Zorg dat de behandelde oppervlakken voorzien zijn van product zolang er zilvervisjes waargenomen worden.

homegard deltasect

Deltasect

Deltasect is een concentraat dat eenvoudig met water verdunt kan worden ter bestrijding van kruipende insecten binnenshuis, zoals huizen, appartementen, bioscopen, hotels, restaurants, bars, kantines, ziekenhuizen, industriĆ«le magazijnen etc. Het is een professioneel product dat geschikt is voor consumentengebruik. DELTASECT toepassen met behulp van een pomp of spuitapparaat. Alleen toepassen in kieren en naden. Het…
Meer lezen

Start typing and press Enter to search