Bloedluizen of officieel vogelmijten zijn voor kippen en vogels vervelende insecten, welke onrust, bloedarmoede e.d. veroorzaken. Omdat deze mijten lastig te bestrijden zijn, is het belangrijk dat dit zeer grondig uitgevoerd wordt. Behandel alle oppervlakken, strooisellaag, naden en kieren en de zit- en nestelplaatsen.

HomeGard InsectoSec poeder kan hiervoor gebruikt worden. Ook is het mogelijk om dit product met water te verdunnen en dan te verspuiten. HomeGard InsectoSec poeder kan ook worden gemengd met het schelpenzand zodat de bloedluizen ook bestreden worden tijdens een zandbad van een vogel of kip. HomeGard InsectoSec is niet schadelijk dus kan onbeperkt gebruikt en herhaald worden zonder gevaar van resistentie tegen dit middel. Controleer om de paar dagen of er nog genoeg residu aanwezig is en herhaal indien noodzakelijk de behandeling pleksgewijs.

homegard deltasect

Deltasect

Deltasect is een concentraat dat eenvoudig met water verdunt kan worden ter bestrijding van kruipende insecten binnenshuis, zoals huizen, appartementen, bioscopen, hotels, restaurants, bars, kantines, ziekenhuizen, industriĆ«le magazijnen etc. Het is een professioneel product dat geschikt is voor consumentengebruik. DELTASECT toepassen met behulp van een pomp of spuitapparaat. Alleen toepassen in kieren en naden. Het…
Meer lezen

Start typing and press Enter to search