Vlooien zijn insecten waarvan het grootste deel van de populatie zich niet op het huisdier bevindt maar in het tapijt en de slaapplaats(en) van uw huisdier. HomeGard InsectoSec is ideaal voor het behandelen van de omgeving waar u en uw huisdier verblijven. Wij adviseren om HomeGard InsectoSec poeder te gebruiken en hierbij de slaapplekken van uw huisdier goed in te poederen, daarnaast dient ook het vloeroppervlak, veelal tapijt in gepoederd te worden.

Het poeder zal soms in wat grotere hoeveelheden op een plek terecht komen (hoopje). Dit kan eenvoudig met een borstel of bezem verspreid worden. Na de behandeling gedurende minimaal 1 week niet stofzuigen. De eitjes van de vlo komen meestal na 1 – 7 dagen uit. Indien er toch binnen 1 week gestofzuigd wordt dan is het noodzakelijk de behandeling te herhalen. Gebruik 30 – 50 gram/m².  Gebruik hiervoor een handpoederpomp.

homegard deltasect

Deltasect

Deltasect is een concentraat dat eenvoudig met water verdunt kan worden ter bestrijding van kruipende insecten binnenshuis, zoals huizen, appartementen, bioscopen, hotels, restaurants, bars, kantines, ziekenhuizen, industriële magazijnen etc. Het is een professioneel product dat geschikt is voor consumentengebruik. DELTASECT toepassen met behulp van een pomp of spuitapparaat. Alleen toepassen in kieren en naden. Het…
Meer lezen

Start typing and press Enter to search