Pissebedden komen in iedere tuin voor, maar kunnen soms overlast veroorzaken als ze een woning binnen kruipen. Veelal komen ze in de kelder of andere vochtige ruimtes (kruipruimte) voor. Met InsestoSec kan voorkomen worden dat pissebedden uw woning binnen kruipen door een barrière aan te leggen op plekken waar ze de woning binnen kunnen komen.

De eventueel aanwezige pissebedden kunnen met HomeGard InsectoSec poeder goed bestreden worden. Dode pissebedden en residu van HomeGard InsectoSec kunnen eenvoudig opgeveegd worden en in de groene GFT-bak afgevoerd worden. Controleer regelmatig of de barrière nog aanwezig is en indien nodig opnieuw aanbrengen.

homegard deltasect

Deltasect

Deltasect is een concentraat dat eenvoudig met water verdunt kan worden ter bestrijding van kruipende insecten binnenshuis, zoals huizen, appartementen, bioscopen, hotels, restaurants, bars, kantines, ziekenhuizen, industriële magazijnen etc. Het is een professioneel product dat geschikt is voor consumentengebruik. DELTASECT toepassen met behulp van een pomp of spuitapparaat. Alleen toepassen in kieren en naden. Het…
Meer lezen

Start typing and press Enter to search